Polícia pátra po svedkoch incidentu

05.05.2013 Bratislava

V súvislosti so spáchaním trestného činu výtržníctva a trestného činu ublíženia na zdraví, pátra polícia po dvoch neznámych páchateľoch.
Títo mali 24.04.2013, v čase o 18.30 hod v Bratislave na Gagarinovej ulici fyzicky napadnúť 39- ročného Bratislavčana. Poškodený jazdil na osobnom motorovom vozidle Peugeot 308 v smere do centra Bratislavy. V blízkosti zjazdovej vetvy Ružinov sa zozadu začalo k poškodenému približovať úžitkové vozidlo neznámeho typu a evidenčného čísla, čiernej farby. Vodič čierneho vozidla začal poškodeného obmedzovať v jazde a pokúšal sa ho z vozovky vytlačiť. Na Gagarinovej ulici, v blízkosti čerpacej stanice obe vozidlá zastali. Poškodený aj druhý vodič vystúpili z vozidiel. Následne došlo medzi mužmi k verbálnemu konfliktu. Počas konfliktu medzi mužmi zastalo v pravom jazdnom pruhu podobné úžitkové motorové vozidlo zlatej farby, taktiež presne nezisteného typu a evidenčného čísla. Aj vodič tohto vozidla vystúpil. Spoločne fyzicky napadli poškodeného Bratislavčana. V dôsledku útoku muž utrpel poranenia najmä v oblasti tváre, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

Polícia žiada svedkov tohto incidentu, aby sa prihlásili a svojou výpoveďou prispeli k náležitému objasneniu tohto skutku. Akékoľvek informácie, ktoré by prispeli k identifikovaniu vozidiel alebo osôb páchateľov oznámte na telefónnom čísle 09610/32 155, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 
Petra Hrášková
oddelenie komunikácie a prevencie
 
 

Vyberte región